miércoles, 28 de febrero de 2007

Rajastan

Sembla que al contrari del que es suposaria....a l'entrar al desert la vida ha entrat en nosaltres.. :) ja era hora!!!...be ens trovem a l’estat del Rajastan...La terra dels reis, historicament dominada pels Rajputs (paraula en sanscrit que significa fill de rei)…Els Rajputs eren o mes aviat son indues de la casta dels guerres encara que tambe n’hi han de musulmans….hem vist el temple de les rates a Bikaner…diguem que es curios… a mes de sopar al palau de Lalgarh i visitar el fort Junagarh...la ciutat daurada de Jaisalmer...una ciutat preciosa en mig de l'arid desert, i que evoca la magia de les rutes commercials a traves del desert... la ciutat blava, Jodhpur amb el seu impressionant fort, on a mes vam poder gaudir d’una obra de Shakespeare dintre de les seves muralles….i en aquests moments ens trovem a Udaipur, la ciutat mes romantica del Rajastan, segons la guia ….be si que ho es una mica romantica i a mes la mes neta que hem trovat…rodejada de muntanyes s’erigeix al costat d’un llac enorme (llac Pichola) tot bordejat de palaus i edificis de color marfil ...en una de les illes del llac els Rajputs van crear un palau que a l’ocupar tota l’illa sembla que surgeixi de les profunditats....aixi que vist la bellesa i tranquilitat que es respira hem decidit quedar-nos uns quants dies per descansar.

3 comentarios:

Pingu dijo...

A partir d’avui, entreu dins de la blogosfera Ebrenca!! SI!! SI!! posarem un enllaç de “213dies” a “somlosquesom” i “pinguilandia” i ja he penjat una entrada donant-vos a conèixer a tot Catalunya, bueno als que ens llegeixen, jeejej.

Agur.

krusty dijo...

Q serien molts los nostres lectors?!?!? no sé!! SóNlosqSóN!!! jeje!! avui perdo la virginitat en este blog!! pro us asseguro q repetiré!! molt, pro q molt interessant!! i 1 miketa d ràbia, tb, pro sana!! jeje!!
Q tingueu MBn Viatge i aneu x la sombra!!

Anónimo dijo...

Krusty i Pingu: se qui sou mes crec que no sou els que sou quan sou els que dieu que sou, sou o no sou, aquest es el sou... i jo qui soc?! no m'hauran posat algo al menjar :)
Gracies per la vostra entrada en Somlosquesom (com parleu aquest del delta...)

Jordi: El menjar, millor no en parlem, no menjo, estic fent un lifting natural...
Les fotos segurament no les pots veure per la versio.

Johan: Qui ets johan... Lozoya...donde vas Lozoya...