lunes, 12 de febrero de 2007

Un pequeno tibet en la india (McLeod Ganj)


Llegamos a McLeod Ganj ayer a las 11pm despues de dos dias de autobus...lo mas cutre que os podais imaginar...No ha parado de llover desde el primer dia...hasta dentro del autobus :).
Bueno ahora ya estamos donde queriamos asi que nos quedaremos unos dias (espero)...ha hacer meditacion y recuperar fuerzas...nos han dicho que el Dalai Lama esta aqui, a ver si lo vemos....Emi te encantaria...Por fin hemos encontrado turistas!!!.

La india parecia en la distancia un pais de bello y interesante...no puedo decir que sea lo que esperava...no sere una de estas personas que vuelva a la india....al menos de momento....la gente es amable en general si no es que quieran sacarte lo que pueden...parece la postguerra...todo esta decrepito...no cuidan mas que cuatro cosas a las que le dan una importancia a veces no merecida...bueno, espero que al final de nuestro viaje por la india hayamos aprendido a apreciar la belleza de esta tierra :)



5 comentarios:

Pingu dijo...

Uff!! per un moment creia que m'havia equivocat de bloc, quin domini de la llengua espanyola, jejej. La foto molt interessant!! per cert n'esteu penjant al bubleshare?

Molts de b7s als dos!!

Unknown dijo...

Hola parella,
Ja veig que de moment el viatge es mes dur del que imaginaves(Luci). Espero que ja esteu recuperats i disfruteu de les coses que hi han per aqui.
Per aqui la nostra terra, tota la familia esta pendent de les vostres noticies.
Luci, ja veuras que tot anira a millor, per lo que contes pitjor es dificil :). Si cone te venim a buscar, nomes cal que ho demanes ;)
Esteu be de salut?
una abraçada molt forta de Pedro, PAula, Toni i jo

Unknown dijo...

Hola Lucia i Sergi,
Esteu be? per aqui tothom pregunta si hi han noticies vostres. Digueu alguna cosa.
Salut i besos
dolors

Pingu dijo...

Des de les Tortoses estem esperant nous episodis de "Lucia&Sergi en el Mon".

Agur i B7s.

Pingu dijo...

Hola turistes, una pregunta: estic mirant el mapa i veig que cada cop hi ha nous indrets (això crec!!), que son els llocs per on passeu??

agur.