martes, 20 de febrero de 2007

Wola, soy Coco!

Hola a tothom,
Desde Bikaner Radjastan India el "reportero mas dicharachero Sergi Epi " i la "intrepida amazona Lucia Blas" retransmitint en directe les ultimes noticies d'aquesta ciutat poc neta i molt olorosa (donem gracies al senyor que es hivern perque si no ens hauriem de posar aquelles gotes d'alcohol que utilitzen els forenses per a les autopsies, pero en fi… tot sigui per la cultura).

De salut… be! Jo lleuger I ella compacta, moltes hores de bus I tren pero tambe estances prolongades als llocs que ens agraden. Ens dedicarem a fer gran part del Radjastan, d’on son originaris els Rajputes (casta d’indus guerrers) I els seus liders, els marajas.

La India esta resultant bastant dura, es un pais on has de lluitar cada dia doncs normalment les ciutats o pobles I la seva gent son complexos, cosa que sumat al trafic que es una bogeria (val mes que no et despistis o se t’emporta una moto, un camell amb cara arrogant o una d’aquestes vaques sagrades) …digue’m tiquis-miquis… pero resulta cansat. D’altra banda cada ciutat es una explossio de colors I vida trepidant que realment impacta, una gent amable I d’altra pillastre, una mica de fam I bruticia, sota l’atmosfera de l’hinduisme, el sijisme I el mon musulma, una bona barreja com us podeu imaginar… (rodoli!)

Us deixem fins la proxima, bona nit!

3 comentarios:

Pingu dijo...

Algun problema en lo Bubleshare?

B7s i agur.

Anónimo dijo...

Es veritat que es cumpleix la dita aquella que la qualitat del menjar és inversament proporcional a la pudor que fa?

Petons

Jordi

Anónimo dijo...

Jo vull veure les famoses fotos del Pulitzer !