miércoles, 11 de abril de 2007

Felic any Nepali 2064!!!!!!

Els speedy spaniards (com ens deien els americans) o didi i dai (com ens deia el nostre guia Modhu) han tornat del treeking pels Annapurnes, un mon per a gegants i gent amb una fortalesa mai vista (nomes cal pensar amb els gurkas, nepalis que estan dintre del exercit angles/Indi com a forca d'elit)... els porters carretegen fins a 45kg a l'esquena i nosaltres dos amb 11 i 14 kg cada un, patim com... be be nomes una micona....el Sergi ha perdut uns quilets...jo ni un, ara...menjava mes que una revora de riu... (com diuen a la meua terra).
El paisatge es una maravella, ja ho veureu a les fotos... pujar a mes de 5000m es dur perque la presio baixa un 50% i es nota molt la falta d'oxigen...encara que nosaltres vam tenir sort ens vam aclimatar rapidament... aixo si, gracies a la benediccio del "100 rupies Lama" (se li ha de donar la voluntat pero l'espavilat no accepta menys de 100 rps :))... el trekking no es complicat pero constant, ens vam trobar de tot, qui no esta tant en forma i per tant va mes lent i sol portar porters, i els forts com nosaltres :) que fan el que poden... les etapes son tan llargues com tu vols, ja que cada dos hores hi ha un poblet o una casa de te, fins i tot al pas...aixi que a vore si us animeu...val la pena!!! i a mes et poses en forma!!!...
Acabat el trekking ens proposem l'ardua tasca de tornar a la gran ciutat, amb la contaminacio i el soroll, a dormir tard (fins ara feiem de 6am a 8pm, com els nens petits), i no estem acostumats... sera que ens estem tornant "campestres" com diu la Lucia... no ho se, pero ja estem a Tamel (Kathmandu) i celebrant el cap d'any 2064... si es que hi ha cada sonat pel mon... Avui hem vist una ciutat de l'edad mitjana i es molt MACA, en fi, dema marxem cap a Xina a veure els futurs papas, Joan Pere i Elisenda, MOLTES FELICITATS!

Pd: Pingu/ Marta/ Jordi/ Cristina/ Judit: Gracies pels comentaris!
Assumpte Marta en proces... Tindras noticies aviat!

No hay comentarios: