martes, 17 de abril de 2007

Hongkong (sin ton ni son)

NOIES!!!!
He trobat la millor ciutat del mon per anar de compres!!!!!!!!!!!!!!...com New york pero amb els preus de Barcelona (el que m'he atrevit a mirar...ahhh!!! Carmen i a mes a mes esta com una patena...pots anar al vater a qualsevol lloc i no cal carregar paper per...).

NNNNNOOOOOOOOOO! mes compres noooooooooo!!! si continuem aixi perdre les poques neurones que em queden i em quedare ja calvo del tot... com en Jordi Fi... Quin estres! ... per cert, aixo dels lavabos es veritat, aquests xinos son d'extrems, quan s'hi posen s'hi posen (no us hem comentat, pero, que la primera habitacio que vam veure semblava de les pelicules de terror japoneses, fosca, allargada, humida, un passadis amb un llit... i sorollets per tot arreu, quina por!
Acabem de veure l'espectacle luminico-musical de la bahia de Hongkong, molt MACO, i tambe el carrer de les estrelles asiatiques de cine, com a Hollywood!
Fina aviat!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola guapos,

soc el Xavi, el noi de La Garriga que varem poder compartir experiencies i una partida de daus a Gore Pani. He estat mirant el blog i us volia aconsellar una cosa que no us podeu perdre a Hk, es tracta del mercat nocturn del carrer temple, es potser dels mercats mes frikis que he vist mai i mira que aquests dies estem veient uns quants.

Nosaltres estem ara a Pushkar com ens vareu recomenar i certament es la ciutat del canuto, jeje, pero molt tranquila. Estem a casa d'una familia molt maca i aprofitant per descansar abans de marxar cap a Delhi. Varem estar tb al Elvis, ens va anar de conya la tarjeta que ensa vareu donar. Quin paio mes maco en Lala. Moltes gracies.

Disfruteu molt a HK, sobretot del menjar, mmmm, les sopes per esmorzar son titans. Ahhh, i si mireu a la guia podeu fer tai-chi gratis al parc, molt recomenable.

Una abracada i pura vida.
Xavi.
www.unpaseoporelmundo.com