domingo, 29 de abril de 2007

Xina

Nihao! Ja hem entrat a Xina, un altre gran pais amb mes gent que mosquits... cosa que no vol dir que em molestin, sino que ells caminen i no s'aparten, es igual. Ahir anavem pel carrer plovent i li vaig clavar la punta del meu paraigues a mes d'un, jo anant recte i ells simplement no apartant-se, es curios, deuen ser masoques. Del trafic, no en parlem. La persona es la ultima cosa de valor a la carretera, si algu es para en un pas zebra es que ha begut... no se perque els posen! D'altra banda son simpatics aquesta gent, deu ser perque no ens entenem :) la majoria no parlen res d'angles, aixo si, no tenen gaire paciencia. El menjar es molt bo i barat, si busques una mica. Ahir ens vam fer 12 ostres per 3,5 euros i uns pinxos de calamar. S'ha de pagar per tot, treuen profit de qualsevol parc, pagoda, i/o element curios de qualsevol naturalesa. Avui hem vist els gerrers de Xian Terracota, n'hi han molts i no se com s'ho fan per estar tan quiets :) i dema anem a veure la muralla Xina, que m'han dit que es molt llarga... jo si que... en fi, fins la proxima que se m'acaba la inspiracio.
PD: ahir vam embussar el WC, clar, aquesta gent menja tan light que els WC tenen els orificis petits!

2 comentarios:

Unknown dijo...

hola parella,
Com us sentiu despres de tants dies fora de casa? Quan llegeixo el blog me fa ganes de viatjar i veure mon. Be, massa tard per mi, haure d'esperar una altra vida :)
per aqui, us anyorem, el Pedro i la PAula es van quedar en la pelicula de la India, i si parlen de vosaltres pensen que esteu alli encara!
besos i a cuidar-se!
dolors

Anónimo dijo...

I was curious if you ever considered changing the page layout of your
website? Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way
of content so people could connect with it better. Youve got
an awful lot of text for only having 1 or 2 pictures.
Maybe you could space it out better?

Feel free to surf to my blog post :: Generateur de Code PSN