viernes, 11 de mayo de 2007

Bangkok: La ciutat dels Angels

Hola desde Bangkok, la ciutat dels Angels... perque es deu dir aixi, sera perque hi han mes missatgers de deu per aquests voltants?, o es que la gent es mes eterea... seran les sopetes de noodles que afavoreixen la linia... no ho se, pero el cas es que la seva dieta es mes sana, ara, tinc unes gane sde menjar un bon pernil salat! Avui anem a veure un combat de Mua Thai, per fi! feia molt temps que en volia veure un en viu i en directe... i sincerament... millor fora del ring, no per res, perque jo estic molt fort, sino per no deixar a ningu en ridicul. Ahir la Lucia va fer honor a la seva gana perpetua i es va menjar unes llagostes fregides (no llagostes de mar!... no volem haver de rentar els plats per pagar el sopar, sino llagostes de terra, jo ho entenc, esta be combatre la plaga d'aquests insectes simpatics... (la pobra "Abeja Maya" es debia horroritzar al veure el seu amic decapitat per unes dents enormes :))
En fi, jo no estava pel tema, la visita al barri xino de Bangkok, observant un grup d'actors com es maquillaven abans d'actuar en un carrer amagat (fotos interessants!) i el refredat galopant que la Lucia ha volgut compartir amb mi com a una bona dona, no deixava lloc per la labor humanitaria de promoure amb les meves predileccions alimentaries la "caza" de la llagosta.
En el proxim episodi podreu veure les fotos que tenim pendents un poble sorprenent de Nepal, tot el que hem vist de Xina i els comentaris associats sobre aquest poble tan ric culturalment com consumista com Occident (rodoli que te vi!)

3 comentarios:

Pingu dijo...

UFF!!! menos mal que penjeu algo perque ja em feia falta la dosis de "213dies". SI!! SI!! Lo MONO DELS VOSTRES COMENTARIS m'apretava, jejejej però no els pantalons. UFF stic fatal.

Agur.

Anónimo dijo...

Sergi, que t'estan robant la moto!!!
Cony quina enveja fa llegir els vostres posts...
Una abraçada.

krusty dijo...

Això del Mua thai era lo q practicaven alguns personatges d'Street Fighter, no??!??!? en cuidado de no tacar-vos de sang ;)