domingo, 27 de mayo de 2007

El menjar

Despres del relat historic de la Lucia sobre les seves experiencies als sanitaris, jo em centrare en el kit de la questio, la font de la seva inspiracio, el perque de tot plegat... que va ser primer l'ou o la gallina... el menjar o les deixalles corporals? No ho se, i dificilment algu o podra respondre mai, pero el meu cas es mes simple:
Basicament es que tinc GANA, pero ja NO se que menjar, estic cansat de sempre el mateix, quin avorriment; de primer tenim arros amb pollastre, o vedella, o gambes, o calamars (i picant que no falti), i de segon noddles d'arros amb pollastre, o vedella, o gambes, o calamars (i picant que no falti), i de postres no n'hi han! Clar que per variar tambe pots agafar d'acompanyament una amanida de d'arros o de noddles d'arros amb pollastre, o vedella, o gambes, o calamars!
Ultimament em donava per esmorzar sopa d'arros o de noddles d'arros amb pollastre, o vedella, o gambes, o calamars, i quan acabava estava xop de suor, i mirava de reull a la Lucia entre esbufecs continguts:
- esta bo, eh?
- si, si, slurrpp, slurrppp, pica una mica eh?
- que tens la cara vermella?
- No! es moreno gamba...
Ostres, una mica d'imaginacio! La cuina mediterrania al poder! On son els plats de la mare, o de la sogra!
Tambe s'ha de reconeixer que a part de que es molt car i no val res no mengem massa carn i aixo limita la nostra dieta, tampoc es que ens vingui massa de gust, en fi, per sobreposar-nos d'aquest dilema alimentici hem decidit fer un curs de Ioga, que comencem dema. Aixo es el que necessitava! Meditacio i control mental contra la gana i la gran varietat de plats del sud-est asiatic!
Es tracta de fer 5 hores diaries de Ioga i meditacio, aprenent la base teorica i historica, i cuidant l'alimentacio (nomes arros!) per depurar el cos... i jo penso que funcionara, si elevo l'esperit segur que no m'afecten aquest problemes mundans, amb aquesta dieta i una mica de vent la levitacio es pa sucat amb oli! Aviat serem lleugers i eixerits com un colibri! La Lucia millor que no es posi de perfil no sigui que desaparegui momentaneament de la vista :)
Us explicarem com va l'experiencia, fins aviat!

2 comentarios:

All Blog Spots dijo...

sweet blog, keep the good work going :)

Pingu dijo...

UOLA!! escolta una coseta sergi, em penso que et vaig dir que quan tornessiu fariem un arrosset negre, paelleta, arros a banda, arros pelat,... potser millor anem a una brasseria, jejeje.

agur.