viernes, 15 de junio de 2007

IOGA a Tailandia


Ummapameju, Ummapameju ...... (sense desafinar :)) que si no no funciona el mantra...
Respiracio, concentracio, focalitzacio, visualitzacio, meditacio, expansio, univers...

oncs si, estem fent Ioga cada dia, 6 dies a la setmana, 7 hores al dia, i jo em pregunto... estem be del cap? Doncs depen, aquest mon es molt interessant, predica l'espiritualitat de les persones en contraposicio amb el mon materialista on vivim, mitjancant un serie d'exercisis fisics enfocats a percebre l'energia interna del cos i una serie de lectures sobre diferents aspectes del Ioga, que suposen tota una filosofia de vida, potser mes en harmonia amb el que ens envolta, tant coses, animals com persones (aquests ultims molt semblant a vegades, oi?)


El tema es forca divertit. El primer dia estavem tots amb els ulls tancats anar fent posturetes, el cap cap aqui, l'orella cap alla, els ulls guerxos, la cama torta... la veritat, jo, que no aguantava ni 2 segons amb els ulls tancats, no podia contenir el riure, semblavem una colla de malalts... :)

Pero mica en mica t'acostumes i es com anar al gimnas a fer peses, pero amb el cap, mes ben dit musculacio de cervell, perque el cervell es un organ mes del cos, no es el "jo", sino un element mes en mans del "jo", el qual no para mai de moure's caq aqui i cap alla, com un mono inquiet, i intentar tenir-lo focalitzat es mmmooolllllttt dificil! En teoria parar de pensar es la fita, poder viure en el moment present es la fita, " No cogito, ergo sum"

Be, el resultat es que em fan mal totes les articulacions, doncs de tan estirar-me, jo que soc mes dur que una sabata ( i no parlem de la lucia, que sembla un pal), pateixo d'efectes secundaris. A veure si a final de curs aconsegueixo tacar-me les puntes dels peus amb les mans, que trist!

Enmig de tot aixo hem assistit a la festa de la piscina, on vam veure uns numerets molt "originals", i la Lucia es va comprar un banyador dels anys 70 i es va fer un collar de pedres naturals (ulls de santa Llucia) de la platja del davant de casa, units amb cadeneta que va aprendre al cole o amb la seva mare. Tot una artista!
Aixi mateix es va proposar no parlar en un dia, com a prova personal, i es va estar sense parlar 3 dies!!!, jajaja, doncs en els moments de debilitat apareixia aquella pregunta inesperada que tot plegat et responia, o aquell comentari reflex al gos molest que es volia treure de sobre... total, que tornar a comencar... pobre... pero finalment l'orgull va poder mes i prova superada! Son 5 preguntes acertades a 25 pessetes la pregunta fan un total de 125 pessetes biennnn!!! 1,2,3 ...

Aquests Ioguis et proposen tot de neteges corporals... i jo pensava que aixo era normal, si et fa olor l'aixella et poses una mica de desodorant, si estas tot suat et canvies la samarreta, si estas brut dissimules... jejeje... doncs no! resulta que es tracta de netejar-te per dins tambe. Aixi que abans d'ahir estavem tots dos a les 7:00 del mati bebent gots d'aigua calenta amb sal i anar fent exercicis per fer passar l'aigua pels intestins, per acabar patint un efecte sifont que significa anar al lavabo espontaneament fins que el que surt es tan clar com el que entra... nomes dir-vos que vam acabar amb el forat del cul coent!
Ens hauran de portar al psiquatra quan tornem a casa... :) pero cap problema perque ens hem graduat i ens han donat un certificat! "Primer mes de bogeria: superat amb nota"

Be, deixant de banda una mica la broma, la gent que hi ha per aqui te els ulls mes brillants i plens de via que he vist mai, carregats de forca i energia, i aixo es contagia. Aixi que ens veureu arribar amb un somriures d'orella o orella com el dolent de Batman :)

1 comentario:

Anónimo dijo...

Me ha parecido genial el relato. El Google tiene la culpa de estar leyendo tus experiencias porque a mi me dan ganas de pagar la hipoteca haciendo Ioga en tailandia. Cada uno hace de su culo un florero.