viernes, 17 de agosto de 2007

Ubud

Ubud es una ciutat de l'illa de Bali on es dona la coincidencia que els artistes poden viure de la seva feina sense haver de morir-se abans... N'hi han de tots els colors, els que son bons de veritat i els que viuen de la simpatia dels turistes, pero el fet es que la ciutat te caracter. Cursos de pintura, ball tradicional, dansa, escultura, batik (pintura de teles utilitzant cera per a fer el negatiu), estan disponibles per a tothom. A la ciutat i pels voltants es troba Luxe a preu de cost, tot el que et puguis imaginar assequible per a la butxaca occidental de classe mitja, restaurants amb tots els detalls, hotels enmig del bosc, que per cert, no es bosc sino jungla, cases de disseny, tot en la mesura justa, ple de petits detalls pero sense ser carregos... Per les afores, em refereixo a 500 metres del centre, el verd exuberant dels cultius d'arros que ocupen qualsevol espai que estigui lliure, la vegetacio que rodeja els rius, els temples, i la varietat de colors li donen una atmosfera molt alegre... nosaltres hi podriem viure tranquilament!
Per fer-nos a l'idea ens vam fer un tractament de princeps en un local de massatges: aixo es massatge d'una hora, crema de yoghurt, massatge exfoliant i bany de petals de roses, i nosaltres ben despullats! quina situacio... imagineu-me a un metre de la meva dona mentres una Indonesa em frotava l'exfoliant! ... ja ho diu la meva mare que els viatges curteixen! Total que vam sortir nets i pulits com mai... sobretot jo :)

La vessant mes rustica d'Ubud ens porta les famoses baralles de galls, que es van prohibir per les apostes, tot i que encara es veuen grups d'homes amb els seus galls al costat discutint ves a saber que... potser quin es el millor gall? de la vessant agricola el tipus de cultiu, que plantarem l'any vinent? arros potser? i de la vessant climatica basicament que hi han dos estacions , la seca i la de pluges, i ara estem a la seca... que ploura dema potser? doncs no!
Aixo es tot i fins la propera. Per a mes informacio mireu les fotos anteriors.

Nota: No vaig comentar-vos que a les illes Guilis, on no hi ha poli, et trobes en alguns dels mateixos restaurants de la platja, com a plat del menu adequadament escrit a la pissarra, una promesa que moltes religions prediquen i que en aquest raco de mon posen en practica amb metodes mes que dubtosos :) " We send you to heaven, Magic Mushrooms!_ pels que van fluixos en angles: T'enviem directe al cel, Bolets Magics!"

1 comentario:

Pingu dijo...

Magic Mushrooms?? on esteu a Holanda? jejej.

Fins aviat.

aviat aviat, 2 setmanes.