martes, 26 de junio de 2007

La vida del Yogi

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog

5 comentarios:

Pingu dijo...

Vida del Yogui, això vol dir que porteu una vida de Yogui? i compliu tots els seus requisits?...tots? ...mmmmm??? crec que no, jeje

agur.

Pingu dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Hola guapos,
Somos los de Sant Boi, Jose Luis y Dori.
Aunque parezca mentira, hemos sacado un poquito de nuestro tiempo y nos hemos pegado una sesion con vuestras maravillosas fotos.
Nos dais envidia sana, y de momento con vuestro anticipo ya nos contentamos.

Besitos, y hasta la proxima.

Anónimo dijo...

Hola Jose Luis y Dori.
Gracias por vuestro comentario, nos ha hecho mucha ilusion! Os he enviado varios e-mail pero siempre me han salido rebotados, me podeis enviar vuestra direccion de e-mail correcta. Espero que esteis muy bien. Hasta pronto!
sgallegoa@hotmail.com

Anónimo dijo...

Hola xicota i xicot,

Com va tot? Després de tan Yoga i de netejar-vos per dins i per fora deveu estar irreconeixibles... al Sergi però ja li convenia una neteja interior, que més d'un cop havia embussat el lavabo ;-)
Jo l'altre dia em va donar per fer una dieta de cireres, que consisteix en només menjar cireres per netejar també totes les tuberies... però només vaig aguantar dels postres al sopar, així que s'ha quedat en un intent meritós i prou.
Per cert, sabeu en què s'assemblen la sogra i una central nuclear? doncs que la central nuclear té canyeries i tuberies, i a la sogra l'escanyaries i l'estobaries...(evidentment, no sempre és així i a vegades els gendres no es mereixen les sogre que tenen)

Apa-l'hi doncs, esper amb desesper més notícies vostres, on pareu i on penseu anar. On estareu per l'agost? En aquestes dates, la nostra distància es reduirà considerablement, però tot i això no crec que pugui arribar a ser 0, doncs jo estare per Malasia.

Saaaaaaaaaaaaaaaalut!
DBP - David's Batch Processor

mira que cosa mais linda, mais llena de gracia , es esa menina que viene y que pasa, consu balanceo camino del mar,... ah! la belleza que existe,.