jueves, 9 de agosto de 2007

Equip "BINTANG" surf


En coneixo un que s'ha proposat patrocinar la cervesa Indonesa BINTANG per la plana vigatana, aixi que tot eixerit ell es va presentar a la botiga, amb el somriure als llavis i la mirada perduda, ... i no se li va ocorrer res mes que regatejar no se quantes samarretes Bintang per a tots els seus colegues! cada una de disseny memorable... i sense manigues, quin artista! El contorn blau dels laterals, que resegueix les aixelles i part del pit, l'equilibri de linees, la composicio i el nom BINTANG amb lletres word n. 72 al mig, sobre el fons blanc de la samarreta, li van il.luminar els ulls... Diras que el sol afecta al cap de les persones, doncs val a dir que ja he vist mes d'un amb aquesta samarreta, sera que esta de moda? ... no se, el material es prou bo... potser podriem fer que aquesta samarreta sigui memorable i per tothom desitjada... aixo si , en la versio sense manigues! "Oi tant! i Aixi va sorgir l'equip BINTANG!"
Estant a Bali, Kuta, i despres d'uns dies de relax ja tocaven uns dies d'accio, i el patrocini que ens proporcionava la samarreta BINTANG nomes es podia invertir en un esport d'elit, el SURF (SUFRe pels novatos), aixi que 4 intrepids es van llencar a la mar. En aquest punt, i sense mes preambuls, procedeixo a explicar un dia de surf de l'Equip Bintang; ho fare amb clau "Neng de l'Hopitalet", que quadra mes amb el rollo surfer d'estar per casa:

L'equip, sense esmorzar i mitja hora mes tard del previst (i no miro a ningu), s'enfunda les taules de surf i camina descalc cap a la platja, i sense samarreta...
el patrocinador Bintang ho portem escrit al pit, com en Superman!

-"Jope, como pesa la tabla, nada nada, no hay dolor nengs, todo musculo"
estem a punt de trepitjar la sorra de l'Arena
-Equipo BinTang sale a la pista, oooooohhhhhh... venga todos, en coro, BINTANG TEAM!... mira como esta el patio neng, lleno de xurris en bikini! espera que me tenso para marcar musculo, ep! y ahora cara de malaleche... si TsenTsei, si TsenTsei! no problemo que he visto Terminator 20 veces... y mirando a lo lejos, muy lejos, como buscando las olas... si Tsen Tsei, que Pofessional! voy inflao nengs, me voy a beber todo el mar, como me llamo Juanfra!"
i posem la paradeta a la sorra
-" Oye estas olas son muy altas, no? tranquilo que aqui estoy yo... eso si ponme crema que me quemo, nada...factor 80, que aunque soy to musculo tengo la piel muy sensible"
i anem cap a l'aigua
-" Ondia! que fria esta el agua! tio, pero esto no es el tropico! tricitricitrici, se me ha puesto la piel de sapo... venga equipo! que solo es agua, joder! si Tsen-sei, ya estoy encima de la tabla... uy que dolor! como se me pegan los pelos, tanta cera! tengo el plexo solar chamuscado! vale vale, no hay dolor, no hay dolor, continuamos... bufbuf... no puedo entrar, no puedo entrar... bufbuf... jolin cuanta agua... mar, estate quieto ya o te doy un par de yoyas!... bufbuf, porque hoy estoy de buenas, que sino!... bufbuf, cuantas olas y que frio!"
la musica de Rocky sona de fons, you are the champions tambe
-" que grandes las olas no?... No fear nengs! que ya viene la ola, ya viene, rema, rema... jo como cansa... mas mas, me envalo, ala ala, pongo las manos en la tabla, POR MI MADRE! Jeronimo! levanto la cabeza y veo un par de tetas de campeonato que me dejan ko y claro, luego me caigo, que sino!...mmmrrrffffffff mmmrrrffffff las manos a la cabeza, cuantas vueltas, y sin respirar chaval, bajo el agua, sin aire aire, necesito aire... uf por fin salgo.. vigila la tabla! patapum! en todo el cogote, lo que me faltaba! Estas bien? si si, no pasa nada... pues ven de nuevo... ehhhh, mira es que tengo una inquietud, cuantos granos de arena hay en la playa, y tio, necesito saberlo... cuando acabe vuelvo, que esto del surf mola mogollon!"

En resum, la samarreta es tan cutre com aquest escrit jeje :)

1 comentario:

Pingu dijo...

TEXT MEMORABLE!! Segurament serà un dels textos de lectura obligatòria en el curs 07-08 de primària o E.S.O. que no eso!!!

Res més, des de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús un amic vos saluda...

Agur.